​Telefon: 86 26 ​02 55

E-mail: blege@blegdammensbud.dk​

Godstransport​ med professionelle distributionsløsninger

"Vi tilbyder professionelle distributionsløsninger med vores godstransport"

Blegdammens Budcentral i Brabrand Aarhus fragter gerne pallegods for dig, der måtte have behov for det. Godstransport kan dække over store mængder svær- og letgods, der skal flyttes fra punkt A til punkt B. Vi står klar til at løfte opgaven inden for især firmakørsel og erhvervs- og maskintransport – og klarer gerne privat- eller erhvervsflytninger.

Fleksibel og pålidelig godstransport

Vore fleksible og pålidelige medarbejdere garanterer hurtig og sikker levering af dit gods og vor store vognpark har en lasteevne på op til 23 tons, så vi kan løfte enhver tænkelig opgave. 

Vi står klar til at køre ud hver dag samt med ganske hurtigt varsel, hvis det skulle være nødvendigt. Hvis du står og mangler Euro-paller eller engangspaller til din godstransport, sørger vi også for det.​

​Geografimæssigt kommer vi ofte i byer omkring  Viby J, Aarhus og Horsens, men kører i hele Danmark og diverse øer. Vi sørger for effektiv håndtering og sikker kørsel med dine varer eller dit gods, så dine de kommer rettidigt frem til aftalte sted. Gennem årene har vi leveret godstransport til mange kunders tilfredshed.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hvis du leder efter en fast samarbejdspartner til levering af godstransport, så kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud på din næste godstransport på telefon 86 26 02 55 eller e-mail blege@blegdammensbud.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.​

Kontaktinformation

Blegdammens Budcentral ApS

Edwin Rahrs Vej 74

8220 Brabrand

Telefon: 86 26 02 55

blege@blegdammensbud.dk

CVR-nr: 18968835

Skal vi kontakte dig?

Vi vil meget gerne kontakte dig. Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi​

Blegdammens Budcentral ApS

​CVR-nr: 18968835

Kontakt os​

​Telefon: 

86 26 02 55

E-mail:

blege@blegdammensbud.dk